April 2022 


Kirkegårdskontoret har fået Mobilpay

Det betyder, at regninger fra Nykøbing Sj. Kirkegårde kan betales via banken som hidtil, eller med Mobilpay, hvis nogen skulle foretrække dette.

Vores nummer til Mobilpay er : 530222.

Husk at angive fakturanummer i tekstfeltet.


Det er tid for aftale om renholdelse af gravsted og udplantning af sommerblomster mm.

Kirkegårdskontoret kan til enhver tid kontaktes for aftale om reholdelse af gravsted, udplantning af forårsblomster og/eller sommerblomster, ligesom vi også gerne giver pris på beskæring af beplantning og anden opfriskning eller renovering af gravsted.

Forårsblomster er udplantet men selvfølgelig allerede nu bestilles til udplantning i 2023.

Sommerblomster udplantes inden grundlovsdag og skal gerne bestilles senest 1. maj 2022


Rådyr 

Vi ser jævnligt rådyrene på ydersiden af trådhegnet, som indhegner kirkegården - og har desværre også haft besøg af dem inden for hegnet. Vi henstiller derfor til, at alle besøgende på kirkegården husker at lukke indgangslågerne efter sig, både når I går ind, og når I går ud igen, således at rådyrene ikke forvilder sig ind på kirkegården.


Råger

Efter aftale med Odsherred Kommune foretager Kommunen bestandsregulering i rågekolonien, som befinder sig i træerne på den del af kommunens grund, som støder op til Nykøbing Sj. Kirkegård. Reguleringen foretages årligt i perioden 1. maj til 15. juni.


NYKØBING SJ. KIRKEGÅRDE  -  KLINTEVEJ 24  -  4500 NYKØBING SJ.  -  TLF 59 91 14 68  -  CVR 20200111  -  NYKSJ.KGD@MAIL.DK