August 2022 


Kirkegården har etableret blomstereng

Kig forbi blomsterengen, som vi har etableret i området bagerst til højre for indgangslågen fra P-pladsen ved kirkegårdskontoret, Kintevej 24. Ligenu er blomsterne til stor glæde for insekter og bier - og for os som arbejder her. Den glæde vil vi gerne dele med alle, som besøger Kirkegården her i sommer.


Kirkegårdskontoret har fået Mobilpay

Det betyder, at regninger fra Nykøbing Sj. Kirkegårde kan betales via banken som hidtil, eller med Mobilpay, hvis nogen skulle foretrække dette.

Vores nummer til Mobilpay er : 530222.

Husk at angive fakturanummer i tekstfeltet.


Det er tid for aftale om renholdelse af gravsted og beskæring af beplantning.

Kirkegårdskontoret kan til enhver tid kontaktes for aftale om reholdelse af gravsted og beskæring af beplantning samt anden opfriskning eller renovering af gravsted.

Sommerblomsterne er udplantet men kan selvfølgelig allerede nu bestilles til udplantning i 2023.


Rådyr 

Vi ser jævnligt rådyrene på ydersiden af trådhegnet, som indhegner kirkegården - og har desværre også haft besøg af dem inden for hegnet. Vi henstiller derfor til, at alle besøgende på kirkegården husker at lukke indgangslågerne efter sig, både når I går ind, og når I går ud igen, således at rådyrene ikke forvilder sig ind på kirkegården.


Råger

Efter aftale med Odsherred Kommune foretager Kommunen bestandsregulering i rågekolonien, som befinder sig i træerne på den del af kommunens grund, som støder op til Nykøbing Sj. Kirkegård. Reguleringen foretages årligt i perioden 1. maj til 15. juni.


NYKØBING SJ. KIRKEGÅRDE  -  KLINTEVEJ 24  -  4500 NYKØBING SJ.  -  TLF 59 91 14 68  -  CVR 20200111  -  NYKSJ.KGD@MAIL.DK